İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaşanan bu süreçte öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik çevrimiçi eğitim buluşmalarını etkin bir şekilde sürdürüyor.

Aynı zamanda “Öğretmenin Yanında” Projesi ile çalışmaları dijital platforma taşıyarak öğretmenleri öğrencileriyle buluşturuyor.

"Birbirimize Kenetlenerek Üretmeye Devam Edeceğiz"

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, yapılan çalışmalara ilişkin şöyle konuştu:

"Ülkemizde ve dünyada sosyal izolasyonun zorunlu hale geldiği, yüz yüze etkileşimin sınırlandığı bu dönemde, Yalova Eğitim Camiası olarak yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan bu zor dönemi, birbirimize kenetlenerek ve üretmeye devam ederek birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Şartlar ne olursa olsun birlikte hareket ettiğimiz sürece her zorluğun üstesinden geçmişte olduğu gibi şimdi de geleceğiz.

Müdürlüğümüz olarak süreci etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmek üzere öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik çevrimiçi eğitim buluşmalarını hayata geçiriyoruz. Bu sayede yapılan eğitimlerle zamanı, etkin ve verimli bir şekilde kullanırken sürecin getirdiği sıkıntılardan bir nebze de olsa uzaklaşacağız." ifadelerinde bulundu.