3600 Ek Gösterge düzenlenmesinin bütün kamu kurum çalışanlarını kapsamalı diyen Deviren: “Bazı basın yayın organlarında, kamu görevlilerinden bir kısmına yönelik ek gösterge uygulamasına ilişkin haberler yapılmaktadır.

  Netice itibariyle, seçim öncesinde iktidar partisinin de; Din Görevlileri, Polisler, Hemşireler ve Öğretmenlerin Ek Göstergelerinin 3600’e çıkarılacağı yönünde açıklamaları olmuştur. Türkiye Kamu-Sen olarak Ek Gösterge sorununun yalnızca belli unvanları kapsamadığını, bütün kamu görevlilerinin ek göstergelerinin yeniden düzenlenmesi ve var olan hiyerarşik sorunların ve adaletsizliklerin giderilmesi gerektiği düşüncesindeyiz.

  Bu çerçevede, bütün Kamu Görevlilerini kapsayan, idarecilerle ilgili Ek Gösterge sorunlarını çözen, Unvanlar Arasındaki Eşitsizlikleri gideren ve herkesin faydalanacağı bir Ek Gösterge Sistemi üzerinde Genel Merkezimiz çalışmalarını tamamlamış bulunmaktadır.

  Kamu görevlilerinin Ek Göstergeye ilişkin çalışırken ve emekli olduklarında yaşadıkları bütün sorunları temelinden çözecek olan ve Türkiye genelinden alanlardan alınan önerilerle hayata geçirilmesi için her platformda gerekli girişimlerde genel merkezimiz tarafından bulunulacağını ve her türlü mücadelenin verileceğini bilinmesini isteriz” dedi.