Yalova MHP İl Başkanı Hasan Topçular’ı eleştiren Aslan’a, ahlak dersi vermeye kalkacak olan son adam bile olamayacağını söyleyen Ekinciel, ‘Ey Ömer Aslan, İl Başkanımız Sayın Hasan Topçular’la, siz muhatap olamazsınız. Otur oturduğun yerde bu işin muhatapları cevap versin’dedi.

      Ekinciel, ‘Türk milletini sonsuza kadar yaşatma ülküsü yolunda, “Bayrak inmez, ezân susmaz” diyerek, şahsî ikbâl ve çıkar gözetmeden, her türlü durum ve şartlarda, sorumluluk bilinciyle hareket eden Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Teşkilâtımız, basiretsiz, vizyon yoksunu, kurulu oyuncak sözde siyasetçileri uyarmayı sürdürecektir.

Hangi amaca yönelik olduğu bilinmeyen ifadeleriyle sözde bir açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Arslan’a Yalova halkı, partimize gönül vermiş vatandaşlarımız diyorlar ki:

Ey Ömer Aslan!

- Birileri verdiği sözü tutup, mevsime uygun bir etekliği ne zaman giyecekler?

 Yalova’ya beş yıl kaybettirmiştir, deyip âleyhinde söylenmedik söz bırakmadığınız sayın Yakup Koçal’la nasıl oldu da nikâh kıyıp kol kola girerek kucaklaştınız ve bugün de kalkmış hangi yüzle, belediye başkanımız, diyebiliyorsunuz? Onca yıllık iktidarınızda hangi üretim tesislerini kurdunuz da, hiç sıkılmadan Yalova’yı şantiye alanına çevirdik diyorsunuz? Sade vatandaşların yaptığı konutlar ne zamandan beri şantiye diye anılıyor?

- Vatanımızın topraklarını, Yalova’mızın arazilerini, Türk milletinin emeği, alın teriyle kurduğu tesisleri birilerine, hem de sudan ucuza peşkeş çeken uygulamalar AK Parti’nin eseri değil mi ?

   Millî ve manevî değerlerimizi, şehitlerimizin kanlarını yok sayarak, vatana ihâneti barış kılıfıyla Türk milletine giydirmeye çalışanlar uzaydan mı geldiler? Onları nasıl olur da tanımazsının?

- Hangi ihânet bataklığı içinde bulunduğunuzu; PKK eşkıyası ve yandaşlarıyla yanak yanağa, kucak kucağa ve de kol kola girenlerin kimler olduğunu nasıl görmezlikten gelip de sağa sola çamur atıyorsunuz?

-  VOPAK adlı zehir deposuna karşı bilinçli, duyarlı halkımızın temsilcileriyle Yalova’da yapılan hangi toplantının tutanağında, belgelerinde il başkanınızın, millet vekilinizin imzası var? Bu konudaki hangi protesto yürüyüşüne katıldınız? Termik santrali kimler Yalova’mızın başına belâ etti?

- Siz nasıl bilmezsininiz ki, ahlâk dersi vermek için önce ahlâklı ve dürüst olmak gerektiğini?

- Acı gerçekleriniz yüzünüze vurulunca niçin kızıyorsunuz ve hem kel hem fodul oluyorsunuz ?

Küfür deyince hiç utanmadan sıkılmadan Türk’ün bütün değerlerine küfreden, Türk’ün bütün değerlerine topyekün savaş açan, Türk kelimesinden rahatsız olan siz değimlisiniz?’dedi.

   

Ekinciel, ‘ Siz kimsiniz de İl Başkanımız Sayın Hasan Topçular’ın açıklamalarına, malum birileri adına cevap vermeye kalkıyor ve haddinizi aşıyorsunuz ? Bilmiyor musunuz ki, İl Başkanımızın muhatabı olamazsınız. O birilerinin ağzı dili ve de kalemleri yok mu? Size sormazlar mı Yalova da AK Parti’nin il başkanı yok mu diye, biz zaten tespit etmiştik, sizin bu açıklamalarınızdan anlaşılıyor ki AK Parti’de İl Başkanlığı sıkıntısı yaşanıyor.

    Yalova halkının karşısına çıkacak yüzleri ve güçleri kalmadığından olacak ki sizi meydanın ortasına itekliyorlar. Bugüne kadar gerek, Yalova’mızı ve gerekse ülkemizi ilgilendiren her konudaki görüşlerimizi yasal olan her yolla açıkladık ve bundan sonra da böyle devam edeceğiz.

     Korkmayın ve de sakın unutmayın Sayın Ömer Aslan, korkunun ecele faydası bugüne kadar olmamıştır ve hiç üzülmeyin bundan sonra da olmayacaktır’dedi.

EKİNCİEL, ‘Sizin gibi siyasetçilerin yüzünden kaybolan 11 yılı Yalova halkına anlatmaya devam edeceğiz’

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin partisi olduğunu söyleyen Ekinciel, ‘Gücünü Türk milletinden alır. Türk milletine düşman düşüncelere ve uygulamalara itibar etmez, değer vermez, ihtiyacı da yoktur.

       Siz ve sizin gibilerin bizleri susturmaya gücü yetmez. Biz sizin gibi saltanata talip değiliz. Biz hizmete talibiz ve Yalova’da sizin gibi siyasetçilerin yüzünden kaybolan 11 yılı Yalova halkına anlatmaya devam edeceğiz. Vurgunu, yalanı, talanı anlatmaya devam edeceğiz.

          Ve doğal olarak da saltanat sahipleri, iktidar şımarıklığı içinde ayakları yere değmeyenler rahatsız olacak, uykuları kaçacak. Muhatapları da cevap vereme acizliğine düşünce senin gibilerin eline tutturulan yazılı metinle basın açıklaması yaptıracaklar.

           Bundan sonra da daha serte şekilde açıklamalarımız devam edecek’dedi.