Çıkarılan kararname ile Yalova Emniyet Müdürlüğüne atanan, Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel resmi törenle, Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız tarafından karşılandı.

      Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, ‘Görevimi Hüseyin Ümit Yüksel müdürüme devretmekten dolayı da son derece mutluyum. Bizden devraldığı bayrağı çok daha yukarılara taşıyacağından hiç şüphem yoktur. Kendisi görev yaşamı başarılarla dolu bir arkadaşımızdır. Yalova'da valimizle,  diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalışarak vatandaşlarımızın huzur ve güveni için alınması gereken tüm tedbirleri alacağından da hiç birinizin endişesi olmasın’ dedi.
       Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, ‘Bu bir bayrak yarışıdır. Nöbeti layıkıyla yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın. Müdürümüz, bizim meslekte de örnek aldığımız birisidir. Bizde ondan aldığımız bu görevde Yalova'nın huzuru ve asayişi için personelimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın desteği de çok önemli. Ahmet Selim Akyıldız müdürüme de bundan sonra ki görevinde başarılar diliyorum’dedi. 
Haber Foto: Gamze Yüksel