Geçtiğimiz yıllar içinde Yalova Belediyesi ve Rotary Kulübünün ortaklaşa düzenlediği ilk projeyle Engelsiz Kafe ilimize kazandırılmış ve birçok engelli birey istihdam edilmişti.

Yalova Belediyesi ve Yalova Rotary Kulübünün 2.’sini gerçekleştirdiği etkinlikte elde edilen gelirle;seralar kurularak, engelli bireylerin istihdamı sağlanarak topluma kazandırılması yönünde çalışmalar yapılacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarla etkinliği organize eden 2420 Bölge Rotary Kulüpleri ve Yalovalı destekçilerin elde ettiği gelirin tümü,Sera Projesine bağışlanacak. Yapılan etkinliğe katılan Yalova Belediye Başkanvekili Adil Ürekli ve Başkan Yardımcısı Halit Güleç, kurulan stantları tek tek gezerek projeye destek verenlere teşekkür ettiler.

Katılımcılara ve vatandaşlara hitap eden Başkanvekili Ürekli; “Yalova Belediyesi olarak böyle bir organizasyona destek verdiğimizden dolayı oldukça memnunuz. Geçtiğimiz yıllarda Rotary Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz projenin meyvelerini alarak özel çocuklarımızı istihdam etmiştik. Şimdi 2.’si yapılan bu etkinlikte yine özel çocuklarımız için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elde edilecek olan gelirle yine istihdama katkı sağlayacağız. Buraya katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyor, Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın selamlarını sizlere iletiyorum” dedi.

Düzenlenen etkinlikte çocuk korosu ve çocukların sergilediği dansların yanı sıra çocuklara yönelik aktivitelerde yapıldı. Günün sonunda ise Yalovalı ses sanatçısı Hakhan sahneye çıkarak mini bir konser verdi.