Rektör Prof. Eruslu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

     Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten dolayı Rektör Prof.Eruslu'ya teşekkür etti. 

      Ziyarete, YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Saraç, Okan Güner, Özkan Şenel ve Hakan Gencer, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkan Yardımcıları Rezzan Dikici ile Kenan Engin’inde katılım sağladı.

      Yalova Üniversitesi’nin satın almalarında Yalova firmalarının tercih edilmesinin önemine değinen YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, kentin ekonomisinin gelişmesi için ve kentteki dinamikler ile işbirliği içinde çalışacağını söyledi.

      Yalova Üniversitesinin ihalelerini ve diğer ihaleleri EKAP sistemi üzerinden yapıldığını, YTSO Üyelerinin de bu sistem üzerinden tüm ihaleleri takip edebileceklerini belirten, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Gündemde olan Üniversitenin logosu ile ilgili de bir açıklama yaptı.

      Eruslu, “Ülkemizde birçok Üniversite kurumsal kimlik çalışması yapıyor bizde bu sepele bir çalışma başlattık. Üniversitemizin logosunun tekrarı ve çizimi zordu. Basımda da renklerden kaynaklanan sorunlar yaşanıyordu. Logo tasarımında dikkat edilmesi gereken hususlar var tasarlanacak logo öncelikle basit olacak, akılda kalacak ve temsil yeteneği olacak. Bizlerde kriterlerimizi buna göre koyduk. Yalova Üniversitesinin logosunu da kurumsal, üniversiteyi tanıtan ve hatırlatan bir logo olmasını istedik. Biz en iyi logonun arayışındaydık ve en iyisinin de bu olduğuna karar verdik. Yalova Üniversitesi'ni başarılı, atak ve önde gelen bir üniversite yapmak istiyoruz.” Dedi.