Dernek Başkanı Ferman Durmaz, “Büyüklerimizi toplayıp fikirlerini alarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için bu kahvaltıyı düzenledik” dedi.

Durmaz, ‘’Hemşehrilerimiz çatımızın altındadır”

Gazetemiz Muhabiri Oğuzhan Erdunan’ın seçim süreci ile ilgili sorduğu soruya, “Altınova Anadolu Erzurum Derneği birlik beraberlik için kurulmuş bir dernektir. Herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Partiler üstü bir dernektir. Derneğimizde birlik beraberliğimiz devam ediyor. Bütün Erzurumlular ve Doğu Anadolulu hemşehrilerimiz çatımızın altındadır” dedi.

Durmaz, ‘Altınova da bizlere bir haksızlıklar, zulümler yapıldı’

Derneklerinin tadilata gireceğini ve bir ay boyunca kapalı kalacağını söyleyen Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Başkanı Ferman Durmaz, “Altınova da bizlere bir haksızlıklar, zulümler yapıldı. Biz, hakaret edildik, tehdit gördük, hor görüldük. Derneğimizden Altınova Belediye Başkan aday adayları çıkardık, ciddiye almadılar. Biz şu an AK Partiliyiz. Mevcut görevlerimizden istifa ettik. Kavgasız, dövüşsüz, kalpleri kırmadan bir seçim sürecinin tamamlanmasını temenni ediyoruz. Altınova ilçemiz için hayırlısı olsun’ şeklinde konuştu.