Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnaf kahvaltılarına devam ediyor. Başkan Oral ve beraberindekiler, Etçizade ve Balıkçı Adem Restorana misafir olarak kahvaltıyı esnaf ile birlikte yaptılar.

Görüş alışverişi

Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yapıyor. Başkan Oral, Etçizade ve Balıkçı Adem Restoran’ın sahipleri ve çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda görüş alışverişinde bulunuldu.

Oldukça yararlı geçiyor

Düzenli olarak esnafları ziyaret ederek, kahvaltıları birlikte yapmaya çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; “Esnaflarımızla karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Bu etkinliğimiz her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Bu çerçevede de esnafımızla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.