Çiftlikköy Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Meclis toplantısında Başkan Silpagar’ın önergesiyle ilçedeki mesken ve ticarethanelerin kullandığı sudan alınan katı atık bedelinin metreküpüne %50 indirim yaptı.

Bu uygulamayı büyük bir memnuniyetle karşılayan Çiftlikköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Başkan Silpagar’a gazetemiz aracılığıyla teşekkürlerini aktardı.

Çiftlikköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Tekin, açıklamasında; “10 Haziran 2021 tarihli Çiftlikköy Gazetesinde ki bir haberde suda katı atık bedeline %50 indirim yapıldığını okuduk.

Yapılan indirimden dolayı başta Başkanımız Ali Murat Silpagar ve tüm meclis üyelerine esnaflarımızın adına teşekkür ediyoruz. Esnaflarımız katı atık bedelinden çok şikayetçiydi. Bu indirim esnafımızı çok memnun etti.  

Ayrıca, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizden bir talebimiz daha var. Pandemiden dolayı kötü durumda olan esnaflarımıza bir nebze nefes sağlayacak, tabela vergisinin pandemi boyunca Çiftlikköy Belediyesi tarafından meclis kararı ile alınmamasını arzuluyoruz’’ açıklamasında bulundu.