Romanya’nın Mecidiye kentinden gelen belediye heyeti ve voleybolcular, Yalova’da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek organizasyonun çok güzel geçtiğini söylediler.

Spor etkinlikleri adıyla gençlerin bir araya gelmesinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Koçal, heyet temsilcisi DumitruMırıca ve sporculara Yalova’yı simgeleyen hediyeler takdim etti.

Daha sonra Arnavutluk, Bosna-Hersek, Kosova, Makedonya ve Romanya’dan gelen folklor ekiplerini ağırlayan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, “Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bayram haftasında gençlerin bir araya gelerek yeni kültürlerle tanışması, dünya barışına büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu. Başkan Koçal; “İnşallah burada güzel vakit geçirir, mutlu olarak ayrılırsınız. Organizasyondaki eksiklikleri bizlere, güzellikleri ise memleketinizdeki dostlarınıza iletmenizi rica ediyorum” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Yalova’nın sosyal, ekonomik, coğrafi konularında bilgiler verdikten sonra ekiplerin hediyelerini kabul etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.