Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Altınova ilçesi ve Yalova genelinde merkezi ve yerel yönetimlerin çalışmaları anlatılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda söz alan AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova’ya önemli yatırımların yapıldığını ifade ederek, “Bu hizmetleri ilçemize kazandıran belediye başkanımıza, meclis üyelerimize teşekkür ederiz. Biz de bu hizmetlere katkı vermeye devam edeceğiz. El ele vererek inşallah Altınova’mızı bölgemizin en gözde yerlerinden biri yapacağız” diye konuştu.

“Yalova’ya önemli hizmetler getirdit”

Kendisinin çok şanslı birisi olduğunu dile getiren AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, “Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar, il başkanlığım ve milletvekilliği dönemlerinde çok iyi bir ekiple çalıştım. Seçilen arkadaşlarım, teşkilat mensubu arkadaşlarım el ele vererek Yalova’ya önemli hizmetler getirdik. Çok iyi bir ekip çalışması içerisindeyiz. İnsanlara veremeyeceğimiz hesabım olmaz. Ben Allah’a vereceğim hesaptan korkarım. Yaptığımız işleri de buna uygun gerçekleştirmeye çalışmaktayım.

“Herkes yerine yurduna sahip çıksın”

Demirel, Yalova’nın iki tane büyük ilçesi olduğunu söyleyerek,” Biri Çiftlikköy,  diğeri ise Çınarcık. Bir kaç yıl içinde Yalova’nın en büyük ilçesi olmaya aday yerimiz Altınova. Ben bunu bütün kalbi duygularımla söylüyorum.  Birkaç yıl öncesine kadar Altınova’da yap satçılık yoktu değil mi, var mıydı? Birkaç yıl sonra inşaat yapmaya arsa bile kalmayacak. Adı üzerinde Altınova burası. Onun için herkes yerine yurduna sahip çıksın.  Sonra satıp yarın ‘ah’ etmeyin. Benden size bir öneri olsun” dedi.

“Hizmet etmeye devam edeceğiz”

AK Parti’nin Yalova genelinde çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade eden AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Gerek seçilen arkadaşlarımız, gerekse teşkilat mensubu arkadaşlarımızla hep birlikte hem Altınova’mızı hem de Yalova’mızı geliştirmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Altınova tanıtımı

Esnaf Buluşması Programına, Başbakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde TRT’de yayınlanan ve bir bölümünde Osmangazi Köprüsü ile Hersek Lagününü tanıttığı video başladı.Toplantıda Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, slaty gösterisi eşliğinde belediye çalışmaları ve projeleri hakkında ilçe esnafına bilgi vererek soruları yanıtladı. Başkan Oral, önümüzdeki dönemde de ciddi projelere başlanacağını ifade ederek, “Bizlere her konuda destek ve yardımcı olan Milletvekilimiz Fikri Demirel’e, il ve ilçe yönetimlerimize Altınova halkı adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Otoparkta yeni düzenleme

Milletvekili Demirel de ilçe ve il genelindeki hizmetleri anlatıp, soruları cevapladı. Bir soru üzerine ilçe merkezindeki park sorunun çözümüne yönelik esnafa bilgi veren Altınova Belediye Başkan  Metin Oral, “Şubat ayı Meclisimizde konuyu gündeme getirdik. Meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Karar imzadan geçiyor. Gelecek haftadan itibaren tabelaları asarak yeni uygulamaya geçeceğiz. İlk etapta servis araçları, minibüsler ve kamyonetleri Kaymakamlığın arkasındaki otoparkımıza alıyoruz. İkinci etapta, ilçe merkezimiz içerisinde parkomat sistemine geçeceğiz. Bu konuyla ilgili de meclis üyesi arkadaşlarımız yetkiyi Encümene verdi. Geçmişte bazı sıkıntılar yaşadık. 15 dakika park serbest diyoruz, trafik polisi aracın ne zaman park ettiğini bilmediği için cezalar yazdı. Dolayısıyla gelişini gidişini, dakikasını belirlememiz lazım. O çalışmayı yapıyoruz, biraz da maliyetli sanırım araştırıyoruz. Kararlarını aldık, en kısa zamanda yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu. Toplantının ardından Altınova Belediyesi Terasında akşam yemeği yendi.