Kaymakam ziyaretine, Çiftlikköy Gazetesi ve Manşet Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Ayhan Polat, Manşet ve Çiftlikköy Gazetesi’nin Yazı işleri Müdürü Gamze Yüksel, Sayfa Editörü Tülay Tezcan, Grafik ve Tasarımcı Samet Bıçakçı, köşe yazarlarından Ziya Karatekin ve İdris Durmuş katıldı.  

     Çiftlikköy Gazetesi ve Manşet Gazetesi’nin imtiyaz sahibi aynı zamanda Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı olan Ayhan Polat, “Sayın Kaymakamım, Çiftlikköy’e hoş geldiniz ve yeni göreviniz sizin için de, biz ilçe halkı içinde hayırlı olsun. İnşallah ilçemiz, daha da yaşanabilir konumda olur’ dedi.

      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, ‘Çiftlikköy’ü çok beğendim ve çevreyi tanımak için geziyorum, vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini sorunlarını dinliyorum. Halka hizmet götürürken, kurumlar arasındaki uyum çok önemlidir. Halkımızın birebir duygularını paylaşırsak onların sıkıntılarına daha iyi çözüm getiririz’ dedi.

    Samimi bir sohbet ortamında devam eden ziyarette, Çiftlikköy’ün genel yapısı ve sorunları hakkında kısa değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber: Gamze Yüksel