‘Kurban Bayramında da 40 tatlı çeşitle sizlerle’

     Hizmeti kendine görev bilen Gaziantepli Osmanlı Baklavaları, Kurban Bayramında da 40 tatlı çeşidiyle Yalovalıların hizmetinde…

Gaziantepli Osmanlı Baklavaları Yalova’da artık bir marka’

      Yalova halkının emrine, amade olduğunu söyleyen Gaziantepli Osmanlı Baklavalarının sahibi Ahmet Çiçek, ‘Kurban Bayramında da Ramazan Bayramı’nın yoğunluğunu yaşıyoruz. Gaziantepli Osmanlı Baklavaları Yalova’da artık bir marka. %100 kalite, hijyen bizim vazgeçilmezimiz. Markanın yolu kaliteden geçer’ dedi.

       ‘Kurban Bayramında da talepler çok’

    Çiçek, ‘Ürünlerimizde damaklarda tat ve estetiğe önem veriyoruz. Her malzemenin doğalını kullanıyoruz. Lezzetimiz kaliteli malzeme ve iyi işçilikten kaynaklanıyor’ dedi.

      ‘Damak zevkiniz için varız’

      Yalova’da baklava satışlarından çok memnun olduğunu söyleyen Çiçek, ‘Kaliteli ürün kaliteli hizmet verirseniz müşteri her zaman tercih eder. Biz bu misyonla hareket ediyoruz. Türk mutfağının en önemli tatlıları arasında bulunan baklava, özel günlerde en çok tüketilen tatlıların başında geliyor. Bize duyulan güvenden aldığımız güç ile nesiller boyunca memnuniyetiniz için, damak zevkiniz için çalışacağız’ dedi.

‘Tüm Müslüman âlemin Kurban Bayramı kutlu olsun’

       Çiçek, ‘Her kesimden müşterimiz var. Ayrıca evlere, işyerlerine, cemiyetlere sipariş alıyoruz. Halkımızın damak zevkine uygun olarak baklavalarımızı, büyük bir titizlikle müşterilerimize sunup, markalaşma yolunda ilerleyerek bu sektörde ustalıkla devam edeceğiz. Tüm Müslüman âlemin de Kurban Bayramı kutlu olsun’ şeklinde konuşmasını tamamladı.

              Haber Foto: Gamze Yüksel