Altınova’da hizmete giren Gazident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde görkemli bir açılış yapıldı. Açılış törenine Vali Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ın yanı sıra birçok davetli iştirak etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletme sahipleri Dt. İbrahim Emrah Cesur ve Osman Artar misafirlere polikliniği gezdirerek bilgiler aktardılar.

Vali Erol’dan tam not

Açılışta bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, “Bu güzel polikliniği Altınova ilçemize kazandıran yatırımcılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Polikliniğin ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Çiftlikköy ve Altınova’da vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz”

Çiftlikköy’den sonra Altınova ilçemize de şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz diyen İşletme Sahibi Osman Artar, “İş Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli misafirlerimiz ve protokol üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Çiftlikköy’de çok güzel geri dönüşler aldık. Bizleri tercih eden hastaların memnuniyetlerinin yüksek olması ile birlikte Altınova ilçemizden de talep geldi ve burada da bir şubemizi açmaya karar verdik. Tüm hekim kadromuz ile vatandaşlara Çiftlikköy ve Altınova şubelerimizde en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Sağlıklı ve güzel gülümsediğiniz bir yaşam diliyoruz”..

İşletme Sahibi Dt. İbrahim Emrah Cesur, “Sağlıklı, kaliteli ve güzel gülümsediğiniz bir yaşam dileğiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Diş hekimlerimiz ile birlikte halkımıza sağlıklı dişler ve güzel gülüşler diliyoruz. Hizmetlerimiz arasında estetik diş hekimliği, implantoloji, pedonti, ortodonti, zirkonyum kaplama, cerrahi operasyonlar ve diş beyazlatma bulunmaktadır. Hürriyet Mah. Bursa Cad. No:41/B Altınova’da bulunan polikliniğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

İşletme sahipleri Dt. İbrahim Emrah Cesur ve Osman Artar, poliklinikte hizmet veren hekimler ve davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından açılış törenini sona erdi.