Vatandaşların büyük katılım gösterdiği Aşure Günü’nde dağıtılan aşureler lezzeti ile tam not aldı. Aşure dağıtımında konuşan Başkan Dr. Metin Oral, “Hicri Yılbaşı’yla birlikte gelen Muharrem ayının nedeniyle düzenlediğimiz Aşure Günü’nde bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Başkan Oral, aşure dağıtımını bir gelenek haline getirdiklerini sözlerine ekledi.
GENİŞ KATILIM

Aşure Günü’ne; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve parti yöneticileri, Altınova Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Tamer, Altınova Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak, Birol Bayram ve Ali Saruhan, Hersek Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay, Altınova İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Belediyespor Yönetim kurulu Üyesi Mustafa Yurt, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayıp, dua ile son bulan Aşure Günü’nde Kaymakam Engin, Başkan Oral ve AK Parti İlçe Başkanı Zafer birlikte vatandaşlara aşure dağıttılar.