Sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Başkan Koçal, “Değerli öğretmenler, sayın veliler ve sevgili öğrencilerimiZ. 24 Mart 2013 Pazar günü geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz önemli bir sınava girecekler. Önceki yıllarda yakalanan başarının bu yıl da yaşanmasını arzuluyoruz. En önemlisi; aylardır harcadığınız emeklerin karşılığını bu sınavda almanızı temenni ediyorum. Yıllardır devam eden uzun ve yorucu çalışmalarının karşılığını bulmasını yürekten diliyorum.
Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin gireceği zorlu sınav hazırlıklarında şüphesiz sizlerin çok önemli bir payı var. Gençlerimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve fedakârlıklar için hepinizi tebrik ediyor, yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum’’dedi.
      Koçal, ‘Sevgili anne ve babalar, çalışmaların sona erdiği verilen birikimlerin meyvesinin toplanacağı bir güne geldi sıra. Veliler olara sizlere de yıl boyunca olduğu gibi hafta sonu önemli bir görev düşüyor. Öncelikle evlatlarımıza sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu belirtip moral vermeliyiz. Bu onların stresini azaltacağı gibi sınava rahat girmelerini sağlayarak sonucuna da olumlu yönde etkileyecektir. Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler!
Öncelikle sınavda hepinize başarılar diliyorum. Bu sınavda alacağınız sonuç ne olursa olsun hayat devam edecek. Moralinizi yüksek tutun ve asla stres yapmayın. Hayatımızın aslında bir sınav olduğu unutmayarak bu rahatlıkla sınava girin. Yalovamız, Türkiye çapında birçok başarılara imza atmış bir kent. Bunlardan biri de sınavlarda elde edilen başarılar. Yeni başarıları şehrimize sizler kazandırabilirsiniz. Bu konuda sizlere inancımız tam. Kentimiz adına bu önemli sınavda sizlere bir kez daha başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizlerin olsun.”Dedi.