Emine Irmak Sezer, Yıldız Bayanlarda 1. oldu

Yarışma için Piraziz ilçesine bağlı Şeyhli köyündeki fındık bahçeleri arasında 4 kilometrelik özel parkur oluşturuldu. Bahçeşehir Koleji sponsorluğunda 10 farklı kategoriye yapılan yarışmaya 200 sporcu katıldı. “İklim İçin Pedal Çevir” temasıyla düzenlenen yarışmaların sonunda dereceye giren yarışmacılara kupa, madalya ve para ödülü verildi.

Yarışmada, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Sporcusu Emine Irmak Sezer, Yıldız Bayanlar kategorisini 1. olarak bitirirken, Yıldız Erkek (B) kategorisinde yarışmaya katılan Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Mercan Yaran, yarışmayı 3. olarak tamamladı.

Kalyon, “Gençlerimize spor kültürünü kazandırmak için etkinlikler düzenliyoruz”

Yarışmanın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Yalova Gençlik ve Spor il Müdürü Mehmet Kalyon; Yeni yetişecek yıldız sporcularımız ile desteklediğimiz program dâhilinde, gençlerimize spor kültürünü kazandırmaya yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Çocukların, fiziksel ve zihinsel olarak gelişmesi sağlıklı bir vücuda ve zihne sahip olması için, antrenörlerimiz denetiminde düzenli antrenman programları ile destekliyoruz.

Sporcularımızın katıldığı Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda yakaladığımız başarıları katlayarak, madalya sayımızı artırıyoruz. Uluslararası Dağ Bisikleti yarışmasında madalya elde eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum.” dedi.