“Sizler benim için her zaman özel ve ayrıcalıklı olacaksınız” diyen Başkan Salman; “Görevde olduğum sürece her Kadir Gecesi’nde iftar sofrasında sizlerle bir araya geleceğim” dedi.

Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar yemeklerinde çeşitli kitlelerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Salman, Kadir Gecesi’nde Yalova’da faaliyet gösteren YOSK, Engelsiz Yaşam Spor Kulübü, Yeni Yaşam Engelliler Derneği, Bizde Varız, Tut Elimden Derneği, Spastik Engelliler Federasyonu ve Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyelerinin ve aileleriyle iftar sofrasında buluştu. İftar öncesi masaları tek tek dolaşan ve iftara katılanlar ile sohbet edip yakından ilgilenen Başkan Salman ve eşi Dilek Salman, iftara katılanların kandilini kutladı. İftar yemeğinde Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner de Başkan Salman’a eşlik etti.

Yemek sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Vefa Salman; “Ramazan ayının bereketini düzenlenen iftar sofralarında vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Ama en özelini yani sizlerle olan iftarı Kadir Gecesi’nde birlikte yapmak istedim. Görev olduğum sürece her Kadir Gecesi’nde iftar soframızı sizinle birlikte paylaşacağım. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Salman’ın konuşması sonrasında yemeğe katılan çocuklar ve aileler Başkanla fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Kimseyi kırmayan Başkan Salman, herkesle tek tek fotoğraf çekildi.