Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği Olağanüstü Kurulna, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak, AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, MHP Yalova İl Başkanı Mehmet Necati Vural, İYİ Parti Kurucu eski İl Başkanı ve Yalova Galatasaraylılar Derneği Üyesi Ünlem Üstel katılım gösterdi.

 Divan Kurulunda, Başkan Alaattin Fitoz, Divan Kurul Üyeleri Özkan Özbek, Burak Kurdoğlu, Talat Şamba, Evren Öztürk yer aldı.

  Eski Başkan Ali İlhan Gökkılıç açılış konuşmasını yaptı. Gündem, faaliyet, hesap özeti, giderler, denetim raporları okundu.

  Başkan Adayları Kaya Yıldırım ve Ufuk Özdilim konuşmaları, yapmak istedikleri çalışmaları anlattı.

  Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği Üyesi Ahmet Akman, dilek ve temennilerini ifade etti. Mevcut lokalin üyeleri ağırlamaya elverişli olmadığını, üye sayısı için yetersiz olduğunu belirtti. Kurulların çalışmadığını, 6 ayda bir denetleme kurulunun görevini yapması isteği dile getirdi. Yönetimin başkanı seçmesi gerektiğini belirtti.

  KongreyeYalova Belediye Başkanı Vefa Salman eşi ile katıldı. Salman; “Sandıklarınıza sahip çıkın” diye esprili bir ifade kullandı.

  Kırmızı ve Sarı Liste olarak ikiye ayrılan adayların bulunduğu gruplarda, kullanılan oy 191, Kırmızı Liste 116, Sarı Liste 74, bir oy iptal edildi.

  Bu sonuca göre Kırmızı Liste'nin yönetimi, seçimi kazanan taraf oldu.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter