Edebiyat Öğretmenliği yapan Segâh Gümüş, “Dört Mevsim Gazozu” adlı yeni kitabı için 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 15:30’da Yalova Kitapevinde imza günü düzenledi.

Yalova Kitapevinde düzenlenen imza gününe; Bir Önceki Dönem Yalova Belediye Başkanlığı görevi yapan Yakup Bilgin Koçal, Bir Önceki dönem AK Parti Çiftlikköy İlce Başkanı Feridun Ünlü, Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, çok sayıda öğretmen ve öğrenci okur severler katıldı.

Segâh Gümüş, sevenleriyle bir yandan sohbet etti öte yandan kitabını imzaladı.

İmza gününe katılan konuklar ‘Dört Mevsim Gazozu’ adlı yeni kitabı alarak Edebiyat Öğretmeni Segâh Gümüş’e imzalatıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Segâh Gümüş sevinç göz yaşları döktü

Edebiyat Öğretmeni Segâh Gümüş’ün yakın dostları yeni kitabın adı olan Dört Mevsim Gazozu markalı içeceği, Manisa’dan getirterek Gümüş’e sürpriz yaptılar.

Bu anlamlı hediye karşısında sevinç göz yaşlarına boğulan Segâh Gümüş, daha güzel daha mutlu ve umutlu hikayelere ilham olacak dostlara teşekkür etti

Haber/Serhat Oruç