Türk Telekom, “Tatil Hat” kampanyası ile Ev Avantaj tarifesi kullanıcılarına ana hatlarına ek olarak tanımlayabilecekleri ve yılın istedikleri döneminde kullanabilecekleri ek bir hat olanağı sunuyor. Üstelik bu hizmetten yararlananlar Tatil Hatları için ilk 3 ay hiçbir ücret ödemiyor.

   Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Yalova İl Müdürü Hakan Tunç, ‘Türk Telekom, ev telefonu üzerinden değer yaratmaya ve müşterilerinin bütçelerine katkıda bulunmak için özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom müşterileri 10 Haziran’da başlayan “Tatil Hat” kampanyası sayesinde, yazlık, yayla evi veya dağ evi gibi dönemsel kullanım yaptıkları ikinci evlerine gittiklerine her defasında yeniden hat açtırma-kapatma işlemi ile uğraşmak zorunda kalmıyor. Tatil Hat müşterileri bağlantı ücretleri için tek bir kuruş ödemiyor. Hem de, Ev Avantaj paketlerine sunulan dakikalarını Tatil Hatlarında da kullanabiliyor. Üstelik, her ay Akşam 7 Sabah 7 saatleri arasında ek ücret ödemeden her iki hattında da kullanabilecekleri 6.000 şehiriçi ve şehirler arası dakikaları bulunuyor. 3 ayı geçen kullanımlarda ise yalnızca aylık 15 TL kullanım bedeli ödeniyor’dedi.

      Tunç, ‘Yaz tatiline giden müşterilerimiz ‘Tatil Hat kampanyası’ sayesinde her yıl tekrar başvurma ve açma-kapama işlemleri gibi formalitelerle uğraşmadan, hızlı ve kolay bir şekilde en iyi iletişim hizmetini almaya devam edecekler. Bu kampanya müşterilerimizin bütçelerine önemli bir katkı da sağlıyor. Türk Telekom olarak tatilcilerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak hazırladığımız bu kampanyanın duyurulduğu günden itibaren ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde de büyük bir ilgiyle karşılaşmış olması bizi oldukça mutlu ediyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi, bayi ve ofis kanalları ya da www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabilir ve kampanyaya başvuru yapılabilir’dedi.