Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Gürel’in ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu pazarcılarla bir araya gelen Gürel esnafın takdirini topladı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Gürel’e halkın büyük bir kısmından “Sizin gezmenize hiç gerek yok zaten. Aday olursanız oylarımız sizin Ak Parti’yi sandığa gömecek kişi sizsiniz. CHP bu belediyeyi ancak sizinle alır" diye olumlu tepkiler geldi.

Mehmet Gürel, yeni yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri projesi hakkında da  pazar esnafı ve pazar yerindeki vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Esnaf, başkan aday adayı Gürel’e mağduriyetini dile getirirken  “Pazar yeri esnafının ve semt sakinlerinin, yeni yapılacak yerle ilgili akıbetin ne olacağı bilgisi bizlere belediye tarafından verilmemiştir. Aylardır burada mağdur durumdayız. Yeni yerler için ödenecek rakamların değişeceği söyleniyor. Kim hangi dükkânı nasıl alacak. Duyumlarımıza göre esnaf yapılacak olan yeni yerin bodrum katına yerleştirilecekmiş. Biz sizden esnaf olarak yardım istiyoruz” dedi.

Başkan aday adayı Gürel “Yapılacak olan pazaryerinin daha güzel ve rahat koşullar içerisinde çalışma ve vatandaşlara da  alışveriş yapma imkânın sağlanabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin mağduriyeti bizlerin mağduriyetidir.”dedi. Pazar esnafına yapılacak en ufak bir yanlışın karşısında olacaklarını dile getiren Gürel, “Pazarcılarla ilgili projelerimi siz değerli esnafımıza en yakın zamanda sunacağım” dedi.