Vakıfların üyelerin katkısıyla ayakta durduğunu söyleyen Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Toprak,  ‘STK’lar siyasal ve sosyal alanda daha aktif olmalılar. Bunun içinde siyasi parti ayırım etmeden sizden destek istemeye geldik. Bizler burada güzelliklere imza atıyoruz, herkese eşit mesafede davranarak yol gösteriyoruz’ dedi.
       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, ‘STK’lar siyasal partilerden daha donanımlılar. Önemli görev ve sorumlulukları var. STK’lar kendi içerisinde hoşgörünün, çağdaşlaşma ile aynı olduğunu algıladıklarında modern bir toplumun da temellerini atmış oluruz. Önemli çalışmalar yapıyorsunuz bunları takdir ediyoruz. Modern toplumun göstergelerinden birisi de STK’ların çoğalmasıdır. Böylece birlik ve beraberliği sağlıyoruz’ dedi.
Her konuda destek vereceğini söyleyen Coşkun, ‘ Bizler de siyasi parti, inanç gözetmeden hareket ediyoruz AK Partili arkadaşlarımızla. Ülkemiz güçlendikçe bizlerde güçleniyoruz’ dedi.
    Daha sonra Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Toprak, Coşkun’a plaket takdim etti.
Haber Foto: Gamze Yüksel