Koru Yeşilova mevkiinde Sosyal Tesis ve Otelcilik alanında hizmet veren HARB-İŞ Otel, hizmet yelpazesine eklediği tur organizasyonları ve tatil paketi seçenekleri ile her yaz vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Gündüz animasyon, gece canlı müzik

Denize yakınlığı ve yarı olimpik havuz ile tatilcilerin ilgisini çeken HARB-İş Otel bu Kurban Bayramı’nda havuz başında animasyon gösterileriyle çocukları eğlendirirken, akşamları yetişkinler için canlı müzik hizmeti sundu. Bayram boyu canlı müzik ve havuz etkinlikleriyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışan HARB-İŞ sadece sendika üyelerinin değil herkesin konaklayacağı bir turizm elçisi rolü üstleniyor.

“Yerel yönetimlerden destek bekliyoruz”

Her yıl kültür şöleni ve festivaller için yurt dışından Yalova’ya gelen folklor ekiplerini ağırladıklarını kaydeden HARB-İŞ Otel Tesis Müdürü İbrahim Kılıç gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, pandemiden önce 2019 yılında birçok ülkeden 4 ayrı gurup misafir ağırladıklarını fakat pandemiyle beraber bu sayının düştüğünü aktardı. Ağustos ayıyla beraber birkaç yabancı grubu ağırlayacakları bilgisini veren Kılıç ayrıca Yalova Valisi Muammer Erol’a otele olan ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederken, “Biz Yalova’nın yüzü olarak daha iyi bir konumda hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda yerel yönetimlerden destek bekliyoruz. Misafirlerimizde daha iyi bir Yalova izlenimi bırakmak için hep birlikte çalışmalıyız. Dere ıslahı, yol ve çevre düzenlemesi konusunda Yalova, Çınarcık, Koru ve Termal Belediyelerinden destek bekliyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Haber/Serap Rukiye Polat