23 Haziran 2019 (Bugün) alınan bir ihbar üzerine Süleymanbey Mahallesi civarındaki bir adrese giden M.Ü, N.Ş. ve A.N. adlı sağlık görevlileri, düşerek yaralanan aşırı alkollü S.M.A'yı (29) ambulansa aldılar. Alkollü şahsın yakını olduğu öğrenilen O.A'da (34) ambulansa bindi. Sağlık görevlileri hastayı hastaneye nakletmek için hareket halindeyken, bir taraftan da araç içerisinde taşkınlık yapan alkollü S.M.A'yı yatıştırmaya çalıştı. Bu sırada hastanın alkollü olan yakını O.A. sağlık ekibinden M.Ü'ye (32) saldırıp yumruk atmaya başladı. Yaşanan arbede ambulansın Yalova Devlet Hastanesi Acil Servis önüne gelmesi ile son buldu. Araçtan indirilen hasta yakını O.A. gözaltına alınırken, darp edilen sağlık çalışanları ise kendilerine saldıran şahıstan şikayetçi oldu. Darp edilen sağlık görevlisi M.Ü.'nün yapılan muayenesinde yüzünde ve vücudunda darp izleri tespit edildi. 
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 


  Sağlık Hak-Sen Yalova İl Başkanı Nilgün Turan Haybek yaptığı açıklamada, sağlık personellerine yapılan olayı kınayarak, ‘Yalova Devlet Hastanesi Acil Servis önünde alkollü şahısların 112 Merkez 4 ekibine yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 
Bir vatandaşın hayatını kurtarmak için süratle olay yerine giden, 7/24 canla başla çalışan ve bazen başkalarının canı için kendi canlarını tehlikeye atan acil sağlık çalışanlarına yapılan bu saldırıların ve eziyetin bir an önce önüne geçilmelidir. 
Yalova 112'ye yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, darp edilen meslektaşlarımıza acil şifalar diliyoruz’ ifadelerini kullandı.