Cihad Keskin’in kaleme aldığı çeşitli skeçlerin yer aldığı, çeşitli toplumsal konuları mizahi çerçevede ele alan oyun seyircilerin alkışlarıyla sık sık kesildi.

     Oyun sonrası, seyirciler oyunu çok beğendiklerini belirtirken Tiyatro BSG’nin oyunlarına devam etmesini istediklerini de dile getirdiler.

    İlk bölümü iki defa sahneledikten sonra Ramazan sonrasında oyun sahnelemeyi düşünürken gelen taleple Ramazan’ın son haftasında Her Yol Paris’in ikinci bölümüyle yeniden sahneye çıkan ekibin yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, “Bu kadar kısa zamanda bu kadar aktif olmamız, bu aktifliğe seyircilerimizin sürekli olarak eşlik etmesi ve her oyunumuzda salonun tamamen dolması bizi çok memnun ediyor. Oyun günü, salonda yer kalmadığı için geri dönen seyircilerimiz için de bir telafi düşünüyoruz. Hiç kimseyi kırmadan, herkese hitap etmeye çalışıyoruz. Sürekli olarak dile getirdiğimiz ekip ruhunun büyük bir kısmını oturttuk. Kısa zamandaki birçok başarımızı sağlayan ana etken de budur.” Dedi.

DİKİLİ’DEN SONRA DA DEVAM

15-18 Ağustos tarihleri arasında, İzmir Dikili’deki 7. Türkiye Tiyatro Buluşması’nda Yalova’yı temsilen bulunacak olan Tiyatro BSG oyuncuları, Dikili’de, onlarca ekip ve yüzlerce katılımcıyla birlikte binlerce seyircinin karşısına çıktıktan sonra yeniden Yalova’ya dönecek.

      Çalışmalarına yaz boyu ara vermediklerini belirten Keskin, “Tiyatroyu sürekli hale getirmek en büyük amacımız. Yaşadığımız zorluklar ve karşımıza çıkan engeller doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve daha az hatayla daha doğru işler yapma çabasına giriyoruz. Haziran ayı içerisinde Her Yol Paris’le sahneye çıkıp seyircilerimize merhaba dedik ve aynı gece 3. Toprak Sahne Tiyatro Festivali’ne katılmak üzere Urla’ya gittik. Urla dönüşünde Yalova’da yeniden sahneye çıktık. 5 Ağustos’ta oyunumuzun ikinci bölümünü sahneledik ve Dikili’ye gidiyoruz. Oradan döndükten sonra, yeniden Yalova’da sahne almayı planlıyoruz. Ağustos ayı bitmeden seyircilerimize büyük sürprizler duyurma ihtimalimiz var. Yalova’da bu vakte kadar konuşulmayan bir konu şu an gündemimizde ve hem Yalova’da hem Türkiye’de hem de yurtdışında ses getirmesi muhtemel projelerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Eylül ayı itibariyle çeşitli illerde oyunlarımız olacak, bunların yanında Yalova’daki sahnemizi de aksatmayı düşünmüyoruz.”Dedi.

      Ağustos ayı sonlarında yeniden sahneye çıkmayı düşünen ekibin oyuncuları, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutladı.