Geçtiğimiz günlerde Türk Lirasına destek için kampanya başlatan ve 1000 dolar bozdurup makbuzunu getirene 10 mm matkap hediye eden İçin Hırdavat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin İçin, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın sözlerinden esinlenerek bir marş besteledi. İçin, bestelediği marşa bir de klip yaptı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın her fırsatta dile getirdiği,"Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan, bizi geri döndüremeyeceksiniz. Ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz. Onun için ne diyoruz? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Böyle yürüyeceğiz bu yolu" ifadelerinden etkilenerek bu çalışmayı yaptıklarını ifade eden İçin, " Cumhurbaşkanımız daha çok çalışmamız gerektiğini söyledi. Bizde elimizden gelen bir şey varsa yapalım diye düşündük. Cumhurbaşkanımızın sürekli tekrar ettiği tek millet, tek vatan vurgusunu insanların birlik olması ve akıllarında yer etmesi için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmamız Cumhurbaşkanımızın konuşmasından alınan sözlerden esinlenerek yapıldı. Bestesini müziğini biz yaptık" dedi.

Projenin hayata geçirilmesi konusunda kız kardeşi Fatma Betül İçin'in büyük emeği olduğunun altını çizen İçin, "Biz bu çalışmayı kız kardeşimle beraber yaptık. beni bu konuda harekete geçiren ve İstanbul'daki kayıt çalışmalarında yoğun bir şekilde emek sarf eden kız kardeşim oldu. Aslında bu projenin çıkış noktası kız kardeşim diye biliriz. Benim Müziğe olan ilgimi bildiğinden dolayı da bu konuda beni ateşleyen o oldu" diye konuştu.

Parçayı kendisinin seslendirdiğini ve sürekli milletinin yanında olma gayreti içinde olduğunu söyleyen İçin, "Şimdi Cumhurbaşkanımız her gittiği yerde bunu vurguluyor. Otobüse çıkıyor bir konuşma yaparken bir bakıyorsunuz ki Cumhurbaşkanımız hemen Rabia işaretini yapıyor. Tek millet, tek bayrak, tek vatan diyor. Bunu bizimde duyurmamız gerekiyordu onun için elimizden geleni yaptık.

Günün gereğine göre elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız.  Bu yeri gelir bu şekilde marşla olur yada farklı bir destek olur. Desteğimiz her zaman sürdürmeye çalışacağız. Çünkü bu gün birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu bir zamandayız. Bizde elimizden geleni her zaman yapmaya çalışacağız. Her daim Cumhurbaşkanımızın, devletimizin milletimizin yanında olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. Haber: Sezgin Altınel