Ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin yanı sıra, Yalova CHP İl Başkanı Özcan Özel, Yalova CHP Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek ve CHP teşkilatı katılım sağladı.

    Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ‘Yalova’nın güvenliğini ve huzurunu sağladıkları için, Yalova polisine teşekkür ediyorum. Türkiye’de son yaşanan Gezi Parkı olaylarında, Yalova’nın sorun yaşamamasında, Yalova polisinin, büyük katkısı olmuştur. Karşılıklı iletişimin kurulması insanların huzurlu olmasını sağlar. Biz milletvekilleri olarak, millet ile devlet arasında bir köprüyüz. Yalova halkının son yaşanan olaylardan kırıcı ve yıkıcı olmamasından çok memnunuz’ dedi.

      Yalova’nın huzurlu bir kent olması için emniyet teşkilatı olarak, elinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyen Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, ‘Ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye ve CHP teşkilatı teşekkür ediyorum’dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel