Dede, “Çalışma kültürü ve bilgi alışverişinin tesis edildiğine şahit oluyoruz”

İK toplantısında konuşan İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede; “İl Müdürlüğü olarak, ilimizde insan kaynakları çalışanlarının birlikteliğini sağlayacak, iletişim kanallarını güçlendirecek, kamu-özel sektör diyaloğunu geliştirmek üzere ilimizin istihdamına yön veren işveren ve İK temsilcilerimiz ile birlikte 2019 Yılında insan kaynakları platformunu oluşturduk. İlk kurulduğu günden buyana çalışma hayatı ve insan kaynakları süreçlerine yönelik yaptığımız toplantı ve çalışmalar ile birlikte çalışma kültürü ve bilgi alışverişinin tesis edildiğine şahit oluyoruz” dedi.

‘Çalışma Hayatında İhbar ve Kıdem Tazminatı Uygulaması’ konuşuldu

İK platformu kapsamında Pandemi sürecinde yüz yüze yapılamayan toplantıları web tabanlı olarak gerçekleştirdiklerini aktaran Dede, “Bugün burada sizlerle yüze yüze buluşabilme imkânının sevincini yaşıyoruz. Platformun çalışmaları kapsamında bugünkü toplantımızda ‘Çalışma Hayatında İhbar ve Kıdem Tazminatı Uygulaması’ konusu işlenecektir. Konu ile ilgili olarak bizleri kırmayıp davetimizi kabul eden Avukat Eda SARP Hanıma çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

İK toplantısı, çalışma hayatında ihbar ve kıdem tazminatı konularında sahada yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin paylaşımı ve soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.