21 yaşındaki İrem Selek'in skolyoza bağlı ciddi solunum sıkıntısı olduğu için ameliyat gerekiyordu.

Ameliyat için ise 150.000 TL'ye ihtiyaç vardı. Yardım kampanyası için resmi izinler Yalova Valiliği'nden alındı ve #İremeNefesol etiketiyle tüm sosyal medya hesaplarından yardımsever Yalovalılar tarafından paylaşıldı. Bazı işletmeler birkaç günlük gelirlerini İrem’e ayırarak vatandaşlara çağrıda bulundular.  İhtiyaç duyulan para kısa bir sürede tamamlandı ve İrem’in annesi, Sezen Selek’in hesabına yatırıldı.

İrem için kahve gelirlerini bağışlayan Choridor Cafe'nin çağrısı birçok siyasinin dikkatini çekti. Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral kampanya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yalova’mızın değerli işletmecileri bir günlük gelirlerini canım kardeşim İrem’in tedavisi için bağışlar da biz bu davete icabet etmez miyiz?

Sağ olsunlar, yoğunluğumdan dolayı çalışma arkadaşlarım benim ve eşim için Choridor Cafe’ye gittiler.“

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İçişleri Bakanlığı tarafından 27 Şubat 2020 tarihinde görevinden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti Yalova Merkez İlçe, DEVA Partisi Yalova İl ve Gelecek Partisi Yalova İl Yöneticileri de, sosyal medya hesplarından İrem’e destek paylaşımında bulundular.