‘Yalova’ya Macera getirdik’ sloganıyla hizmete başlayan Irmak Zip-Line’ın müşteri kitlesi Ortadoğu’dan gelen Arap turistler, Yalova dışından gelen yerli günü birlikçilerden oluşuyor.

Hizmet verdikleri sürenin yaz ayaları; Haziran, Temmuz ve Ağustos’la sınırlı olduğunu dile getiren Irmak Zip-Line işletme sahibi Sami Önkibar, ‘Yalova’da bir ilk gerçekleştirdik. Çocuk, genç, ihtiyar her yaş kesiminin yapabileceği bir aktiviteyi Irmak Zip-Line’de veriyoruz.  

Teşvikiye Kent Ormanı Çifte Şelale yolunda macera isteyenler, toplamda 230 metrelik gidiş-dönüşlü parkurlu Zip-Line ile heyecan yaşatıyoruz.

Özellikle Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramlarında istenilen yoğunluğa ulaştık. Aktivitenin olduğu alanda her türlü yeme, içme ve dinlenme olanakları mevcut’ dedi.

Önkibar, ‘Yol bizim için çok önemli’

Kış aylarında bozulan yolların Mayıs ayında bakıma alınması gerektiğinin altını çizen Önkibar, ‘Teşvikiye Kent Ormanı’na gelen tüm misafirlerimizin ortak sorunu yollardır. Yollar ne kadar düzgün olursa, bu bölgeye yerli-yabancı turistin gelmesini çoğaltır. Ağustos Ayı içinde yol onarım çalışmaları yapıldı. Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Çınarcık İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum.

Bu bölgenin hareketli olmasında Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’in yaptığı katkılar çok. Kent Ormanı girişinde bir meydan projesini önümüzdeki günlerde hayata geçireceği sözünü kendisinden aldık. Çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu bölgenin popüler olması için bir işletmeci olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz’ dedi.