Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak yapmış olduğu yazılı açıklamasında, “Ülkemizde Ve dünyada şu an yaygın olarak yayılan ve devam eden Korona virüs salgınının bilincinde ve de farkındayız.

Kantinci Camiası ve Esnafımızda çok zor durumda bulunmaktadır. Esnafımızın bu hassas süreçte daha fazla mağdur olmaması için hükümetimizden ve de devlet büyüklerimizden Kantinci Esnafımıza mutlaka destek olması ve bir nebzede olsa tüm esnafımıza bir can suyu misali faizsiz kredi vermesini arzuluyoruz.

Hayatın normal akışına dönmesine kadar başta ailelerimiz olmak üzere, kapımıza dayanmış olan borç ve ödemelerimizi, esnaf sicil kaydımız bozulmadan ödeyerek, bu hassas süreci ülkemiz ve kantinci esnafımız adına bir an önce beklemekteyiz.

Hükümetimizin ve Sağlık Bakanlığımızın korona virüsünün daha fazla yayılmaması için önce almış olduğu tedbirleri de çok doğru yerinde ve zamanında buluyor, Kantinci Esnafı ve Camiası olarak takdir ediyoruz” dedi.