2010 yılında elim bir trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybederek aramızdan ayrılan Yalovaspor taraftar grubu liderleri olan Erman Kurtul ve Akif Varış ile geçtiğimiz aylar içinde Çorlu’da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden Hakan Sel ve 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’in isimleri Yalova’daki parklarda yaşayacak.

   Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatları doğrultusunda 16 Aralık Pazar günü saat 15.00’de Bad Godesberg’in içinde bulunan parka Erman Kurtul-Akif Varış’ın isimleri düzenlenen törenle verilecek. 17 Aralık Pazartesi günü ise saat 14.30’daKazımkarabekir Mahallesi Onur sokakta bulunan parka Hakan ve Oğuz Arda Sel’in isimleri verilerek törenle açılışı gerçekleştirilecek.

   Konu ile alakalı konuşan Başkan Salman, “Yaşanan her iki elim kaza sonucu aramızdan ayrılan genç kardeşlerimizin isimlerini yaşatacağımız parkların açılışına tüm halkımızı ve özellikle Yalovasporumuza gönül vermekten fazlasını ortaya koymuş Akif ve Erman kardeşlerimizin isimlerini vereceğimiz parkın açılışlına taraftarlarımızı bekliyorum” dedi.