Çiftlikköy Diriliş İmam Hatip Lisesi’nin adı değiştirilerek, 2019 yılında Diyarbakır Lice Jandarma Komutanlığı’nda görev yaptığı esnada Şehit olan Muhammed İslam Altuğ’un adı verildi. 

Yeni adıyla “Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi” olan okulda yapılan isim değişikliği törenine; Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Yalova Jandarma Komutanı Jan. Alb. Mustafa Bekçepınar, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Yalova Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Yalova Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kalyon, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan ve şehit erin annesi Şükret Altuğ ile babası Hakan Altuğ katıldı.

Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Şehit İslam Altuğ’un babası Hakan Altuğ, oğlunun adının bir eğitim yuvasında yaşatılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mehmet Bahattin Atçı, emeği geçenlere teşekkür eden Hakan Altuğ’a çiçek takdim etti.