Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’nin Dekan vekilliğini yürüttüğü, İslami İlimler Fakültesi’nin Dekanlığına, İslami İlimler Fakültesi’nde Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı atandı. Devir teslim töreni, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Prof. Dr. Rahmi Karakuş ve İslami İlimler Fakültesi’nden akademik personellerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Cebeci, “Hedefimiz Yalova’ya ve ülkemize faydalı akademik çalışmalar yapmak”

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Dekanlık görevini Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya devrederken yaptığı konuşmada Yalova Üniversitesi ailesi olarak yegâne hedeflerinin üniversiteyi ileriye taşımak, Yalova’ya ve ülkeye faydalı akademik çalışmalar yapmak olduğunun altını çizdi.

Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, “İslami İlimler Fakültesi’nin yeni Dekanının Yalova Üniversitesi ve tüm mensupları adına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bahçekapılı, “Fakültemizi ve üniversitemizi ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağız”

Görevi Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’den devir alan Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ise “Bizlere bu kıymetli görevi layık gören Rektörümüze teşekkür ediyorum. Yalova Üniversitesi mensubu olmaktan her zaman onur duydum. Bu bilinçle, fakültemizi ve üniversitemizi ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağımızı ifade etmek isterim.” Açıklamasında bulundu.