Yalova’da düzenlenen programda Yalova İtfaiye Müdürlüğü personelleri itfaiye araçları ile siren eşliğinde şehir turu yaparak İtfaiye Haftasını kutladı. Konvoyun yanı sıra geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çeşitli etkinliklere de yer verilecek olan haftada amaç halkın bu hafta dolayısıyla afetler konusunda daha da bilinçlendirilmesini sağlamak.

İtfaiye Müdürlüğü önünden başlayan etkinlikte nöbetçi olarak bulunan araç ve personel harici çalışanların oluşturdukları konvoy şehir turuna çıktı. Vatandaşlar, ilgi gösterdikleri konvoyu selamlayarak itfaiyecilerin coşkusuna ortak oldular. Daha önce planlanan güzergâhta şehir turu yapan araçlar, programı İtfaiye Müdürlüğü’nde sonlandırdılar.

 

Meslek Yüksek Okulu Müdüründen Kutlama Ziyareti

İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Recep H. Eren, Yalova Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Direk ve Sivil Savunma ve İtfaiye Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cumali Çelik Yalova İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Ziyarette İtfaiye Müdürü Bekir Kaş’a çiçek takdim eden Yüksekokul Müdürü Eren, tüm itfaiye personelinin İtfaiye Haftasını tebrik etti.