Açılış konuşmasını yapan Dincer sözlerine kendisini tanıtarak başladı ve ardından İYİ Parti’nin Yalova ile ilgili hedeflerinden bahsetti.

Esra PatılDincer, ‘’Değerli Basın Mensubu arkadaşlarım bu tanışma toplantısıdır. İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatımızla bugüne kadar olan faaliyetlerimiz ile neler yapmak istiyoruz sizinle paylaşmak istedik. 11.12.2017 tarihinde atama yoluyla belirlenen Merkez İlçe Yönetim kurulumuz, 4 Şubat 2018 tarihinde 1. Olağan Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirdik ve mazbatamızı alarak görevimize başladık. Merkez İlçe olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in de katılımı ile olan il binamızın açılışında görev aldık. İl Başkanımızla çeşitli STK’ları ziyaret ettik ve çeşitli STK’larımızın da ziyaretlerini parti binamızda kabul ettik. Ziyaretlerimize devam etmekteyiz tabii bu arada diğer tüm resmi işlemler hızla devam ediyor.

Yalova için hedefler

Yalova’nın tekrar kimliğini kazanması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.

Sanayi kenti miyiz?

OSB’ler ne durumda?

Tarım alanları ne durumda?

Bunlarla ilgili komisyonlarımız kurulmuş durumda ve en kısa sürede çıkan sonuçları sizinle paylaşacağız. Yalova’ya 2016 yılında gelen 774 bin 441 turistin de sayısını ve kalitesini arttırmak, şehrimize daha fazla döviz girdisini sağlamak yaz ve kış turizminde gözde bir şehir olmak gibi hedeflerimiz var” diye belirtti.

Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Osman Kendir’de, Yalova’nın her an oluşacak deprem afetine karşı tamamen tedbirsiz olduğunu ve gerekli önlemlerin alınması için çalışmalara başlanması gerektiğini dile getirdi.

Haber/Fotoğraf: Kader Sarıgül