İYİ Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Saraçoğlu, gerçekleştirdikleri 30 Ağustos etkinliği hakkında yaptığı değerlendirmede, “Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

“Bu büyük zafer, güzel memleketimizi bir çağdan alıp yeni bir çağa götürdü”

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının imza attığı bu büyük zafer, güzel memleketimizi bir çağdan alıp yeni bir çağa götürdü. 30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

“Yürüdüğümüz yoldaki kararlılığımızı, bütün esnafımızla paylaştık”

Türk halkının tamamıyla iç içe olmayı, hiçbir vatandaşının derdini göz ardı etmemeyi ve her kesimin kendini güvende hissetmesini kendine ilke edinmiş partimizin Yalova gençlik kolları üyeleri olarak her birimiz kutlu zaferimizin bütün ilimizle aynı coşkuyla iç içe kutlama amacıyla Yalova esnafını ziyaret ederek, Türk bayrağı hediye ettik ve yürüdüğümüz yoldaki kararlılığımızı, enerjimizi coşkumuzu ve dinamizmimizi bütün esnafımızla paylaştık. Güleryüz, samimiyet ve iyi dileklerle karşılandığımız etkinliğimizi gerçekleştirmenin mutluluğu ile Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar, nice bayramlarda ve zaferlerde her bir arada olmayı dileriz” ifadelerine yer verdi.