Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ziyarete gelen Kafkas Derneklerini Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, İl Yöneticileri Emel Akay ve Yavuz Tınaz ile birlikte İl Başkanlığında ağırladı. Kafkas Dernekleri Muğlim Bağatar Başkan'ı yeniden İl Başkanı seçilmesi vesilesiyle tebrik ettiler ve hediye verdiler. Yeni dönem için başarılar dileyen Kafkas Dernekleri ayrıca tüm Kafkas Dernekleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde Muğlim Başkan'a tam destek verdiklerini belirttiler.

İl Başkanı Muğlim Bağatar, ziyaretleri ve hediyeleri için misafirlerine teşekkür etti. Tüm Kafkas Derneklerinin birlik beraberlik içinde hareket etmelerinden, bu güçlü duruşlarından çok memnun olduğunu özellikle belirtti. Bağatar ayrıca Kafkas Dernekleri Temsilcileri aracılığı ile tüm Kafkas göçmeni hemşerilerine sevgi, saydı ve selamlarını iletti.

Ziyaretçiler arasında; Yalova Kafkas Derneği Başkanı Mehmet Aydemir, Kafkas Derneği Onur üyesi Veysel Karani Pekdemir ve Dernek Yönetimi, Yalova Dağıstan Derneği Başkanı Şahabettin Özden ve Yönetimi, Yalova Kafkas Çeçen Derneği Başkanı Mehmet Yakan ve Yönetimi, Çiftlikköy Kafkas Derneği Başkanı Murat Erdoğan ve yönetimi, Yalova Çerkez Birliği Derneği Başkanı İsmail Çınar ve Yönetimi, Yalova İmam Şamil Birliği Başkanı Yavuz Tınaz yer aldı. Ayrıca Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Soğucak Köyü Muhtarı Orhan Acar, Esadiye Köyü Muhtarı Ramazan Aslıyüksek ve Kurtköy Muhtarı Yüksel Tutuk da diğer ziyaretçiler arasındaydı.