Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği Başkanı Şamil Özoğul ve yöneticileri beraberinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji il müdürü Hüseyin Çiçek T.B.M.M.’de, Milletvekili Temel Coşkun’u ziyaret etti.

   AK Parti Teşkilat Başkanlığı genişletilmiş il başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan il Başkanı Mustafa Pehlivan, Belediye başkanı Yakup Bilgin Koçal ve İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Alkış da değerlendirme toplantısına iştirak ettiler.

     Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarlığı ve OSB Genel Müdürlüğü ziyaretlerinde yapılan toplantılara beraberindeki heyetle katıldı. Yalova'da kurulacak olan Kalıpçılar Vadisi İhtisas OSB'nin kurulması hakkında görüşmelerin yapıldığı toplantıda kuruluş protokolü, başvurular ve işleyiş konuları da olmak üzere tüm konular etraflıca değerlendirildi. Bakanlıkta düzenlenen toplantılarda Kalıpçılar Vadisi İhtisas OSB kuruluşu çalışmaları için önemli kararlar alındığı ve yol haritası için önemli stratejik değerlendirmelerin yapıldığı bildirildi.

 

GEMİ SANAYİCİLERİ DERNEĞİNDEN, COŞKUN’A ZİYARET

       İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Gemi Sanayicileri Derneği yönetim Kurulu başkanı Ziya Gökalp ve Bölge müdürü Mustafa Ünar, Milletvekili Temel Coşkun’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.      Toplantıda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanarak tüzel kişiliğini kazanan Yalova Gemi İhtisas Sanayi Bölgesi kurulum çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunuldu.

Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşu ile ilgili görüş ve önerilerini sunan dernek başkanı Gökalp, Gemi İhtisas Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Organize Sanayi Bölgesi taslak projelerini paylaştılar.

     Yalova’da kurulacak bütün OSB’lerin takipçisi olduğunu ifade eden Milletvekili Coşkun, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını OSB Genel Müdürünü ziyaret ettiğini ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.