Yalova ili Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan açıklamada 90 gün çalışmasının, hedeflerle yönetim ilkesine dayanan bir yönetim çalışması olduğu ifade edildi. Çalışma kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterlikleri’nin ve Merkez Yönetim Teşkilatı’nın koordineli çalışmaları sonucu Kamu Hastanelerine ilişkin bazı yeniliklerin hayata geçirilmesi hedeflediği söylendi. Çalışmanın tamamlanma süresinin 90 gün olduğu ve bu nedenle çalışmanın ‘90 Gün Çalışması’ olarak adlandırıldığının altı çizildi.

90 Gün Çalışması ile ilgili Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Hasan ÇAĞIL’ınyaptığı açıklama da da“Kararlı bir yaklaşımla ve hizmete inanmış kişilerle, 90 günde bir gökdelen inşa etmek mümkündür. Bu çalışmanın sona ermesinin ardından yeni 90 günler başlayacak ve yeni çalışmalar hızla hayata geçecektir.” ifadesi yer aldı.

Yönetim kurulu toplantısı sonrasında Yalova ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ahmet Altıner ‘’ Bu projeyle daha etkin bir yönetim sağlamak, hasta memnuniyeti vekamu hastanelerinde görev yapan sağlık çalışan memnuniyetini artıracak adımların atılması olmak üzere üç ana hedefimiz mevcuttur. Projelerde kurumun amacına hizmet edecek, takip edilebilir, ölçülebilir çalışmalar yapılacaktır. Projelerin zamanında ve istenilen nitelikte tamamlanması için Genel Sekreterliğimiz ve Hastane Yöneticilerimiz koordineli olarak ekip ruhuyla çalışacaktır.90 gün projesinin hayata geçirmesi için canla başla çalışan tüm çalışanlara başarılar dilerim’’ dedi.