TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin BECAN, Yönetim Kurulu üyeleri Okan Güner, Galip Atik ve Hakan Gencer’i  ziyaret ederek yeni dönemde görevlerinde başarılar diledi.

 

      YTSO  Meclis Başkanı Cemil Demiryürek’in de  iştirak ettiği ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmaları ve projeleri hakkında Karacan'a bilgi verdi.

    Becan, ‘Yeni yönetim olarak çalışmalara başladık, Yalova’da esnafımız ve sanayicilerimiz ile birlikte hareket ederek şehir ekonomisine katkı vermeyi hedefliyoruz’dedi.

      Yerel yönetimler bazında olduğu gibi ulusal nitelikte de kurumlar arası işbirliğinin önemine değinilen ziyarette ticaret ve sanayi odalarının ilin en büyük sivil toplum örgütü olması sebebiyle üstlendikleri sorumluluğun da bir o kadar büyük olduğunun altı çizildi.

    TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan ,oda başkanları olarak her zaman birlikte hareket etmeye hazır olduklarını belirterek başkanları tebrik etti.