2016 yılında tamamlanan Yalova’nın en büyük parkı olan ‘Kardeş Şehirler Parkı’nı ziyaret eden davetliler, parkın güzelliğine ve peyzaj düzenlemesine hayran kaldı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla yapılan parkta kardeş şehirleri temsil eden bayraklar ve şehirlerin tanıtımını sağlayan objeler bulunuyor.
Güney Kore’den Getirilen Gin-ko Fidanı Dikildi 
Kore’den gelen heyetin özel olarak getirdiği ‘Gin-Ko’ fidanı ise Başkan Salman, Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ko,Oksok veSuwon Belediye Başkanı YeomTae-Young tarafından parka dikildi. Ayrıca Yalova Belediyesi tarafından fidanın yanına dostluk adına birlikte büyümeleri için çam fidanı dikildi.
Özgürlüğü Ve Barışı Temsil Eden Güvercinler Uçuruldu
Başkan Salman, Gürcistan Batum Temsilcisi SalomeJaparadze, Dağıstan Mahaçkale Belediye Başkan Yardımcısı ZapirMukhtarovichAlkhasov, Gürcistan Batum Belediye Temsilcisi IngaJashi, Dağıstan Hasavyurt Belediye Başkanı ZainudinOkmazovDadabegovic, Kore Suwon Belediye Başkanı Yeom, Tae-Young, Bosna Hersek Travnik Belediye Başkanı AdmirHadziemric, G.kore İstanbul Başkonsolosluğunu temsilen Konsolos KO, Oksok ileDağıstan MahaçkaleSovyetskiy İlçe Başkanı PahrudinZalibekovile birlikte barışı ve özgürlüğü temsil eden güvercinleri hep birlikte gökyüzüne bıraktılar.