Hizmet binası, neden Karizma İş Merkezinde olmalı?
Bu mülk Yalova Belediyesine ait. Kira gideri olmayacağı için Yalova Belediyesine ek bir külfet getirmeyecek. Çok az bir masraf ile çok kısa bir süre içinde Yalova Belediyesinin hizmet birimleri bu binaya taşını bilinir. 
Yalova’nın merkezinde ki 5 katlı Karizma İş Hanı, deprem sonrası deprem yönetmeliğine göre yapıldığı için personelin güvenliği için önemli bir hizmet etme alanı. 
Karizma İş Merkezinin son 3 kat 7500m2 civarında. Yalova Belediyesi’nde Fen İşyeri, Ulaşım ve Temizlik Birim personelinin, kent merkezi dışında Belediyeye ait taşınmazlarda hizmetlerini sürdürmeleri mümkün. 
Hizmet binası, Pazaryerinde ki otopark üstünde neden olmamalı?
Yalova Belediyesi Hizmet binasının, pazaryerinde ki otopark üstünde, çelik konstrüksiyondan ile yapılması, 5-10 Milyon TL’ye mal olacak anlamına gelir. 
Hizmet binası, en üst katta olacağından, yaz ayları sıcak, kış ayları soğuk olacak. Bu da çok ciddi bir ısıtma-soğutmayı masrafı anlamına gelecek.


Kimler rant peşinde?
Pazar yerinde ki otoparkın üstüne çelik konstrüksiyondan yapılması istenen Yalova Belediyesi Hizmet bina işi hangi AK Partiliye peşkeş edilecek? 
Yalova’nın en önemli bürokratının, ‘İlle de Yalova Belediyesi Hizmet Binası Pazaryerinde ki otoparkın üst katında olsun’ diretmesi neden ve kim için?  


Yalovalılara sorulsun…
Yalova Belediyesi’nin yeni hizmet binasının nerede olması gerektiği, yangından mal kaçırırcasına değil, tüm Yalova’da yaşayanların katılımda bulunacakları anket ile belirlenmeli.
Yalova Belediyesinin kendisine ait taşınmazları mevcutken, halkın parasının gereksiz yere harcanması ne kadar doğrudur bunu Yalova da yaşayanlara sorulması gerekir?