5. Birleşimde 2 madde oy birliği ile kabul edildi

Yapılan 5. Birleşimde, 2 madde meclis üyeleri tarafından görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Birleşimin ilk maddesi, Yalova İlinde bulunan tescilli ya da tarihi kayıtlarda yer alan somut kültür varlıklarının tespit edilerek, bütçe imkanları çerçevesinde önem ve öncelik sırasına göre rölöve ve restore edilmesi teklifi hakkında tüm İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan raporlar okunarak ve müzakere edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Birleşimin son maddesi, 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanunun 31. maddesi ile 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9. maddesi gereğince hazırlanan, Yalova İl Özel İdaresinin 2022 Yılı Çalışma ve Performans Programı hakkında tüm İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan raporlar okunarak ve müzakere edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

6. Birleşimde 1 madde oy birliği ile kabul edildi

Yapılan 6. Birleşimde, 1 madde meclis üyeleri tarafından görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Tek maddeden oluşan birleşim, İl Özel İdaresinin 2022 Yılı Bütçe Tasarısı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanan rapor okunarak müzakere edildi. Ardından Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı kararname okundu. Okunan kararnameye göre İl Özel İdaresinin 2022 Yılı Bütçesi tahmini 63 milyon TL olarak belirlendi. Kararname İl Genel Meclis üyelerinin isimleri tek tek okunarak kabulü ile kararname kabul edildi.

7. Birleşim 7 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00’da yapılacak

Haber/Serhat Oruç