Özdilek Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen yemeğe Kaymakam Hasan Öztürk’ün yanı sıra Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Murat Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, İl Genel Meclis Üyesi Bahar Doğan ile kurum amir ve müdürleriyle muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Öztürk, bir devlet görevi yürüttüklerini belirterek “Buraya gelirken de bir gün gideceğimizi biliyorduk. Artık o gün geldi. Bugüne kadar sizlerle birlikte ilçemize hizmet edebilmek için çalıştık. Hepinize bana gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz destek için teşekkür ederim” dedi.

Öztürk , “Bu bir veda konuşması değil, sadece ‘Allahaısmarladık’ diyorum. Buradaki en önemli işimiz kaymakamlığı, tam anlamıyla bir kaymakamlık haline getirmekti. Çok şükür bunu da başardık. Çiftlikköy şehirleşerek büyüdü. Çok uzağa değil denizin karşı yakasına gidiyorum. İstanbul’da artık bir kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız, ağabeyiniz var”DEDİ.

 

    Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da konuşmasında Öztürk’ün ilçeye büyük katkı sağladığını belirterek, “Kendisiyle 4 yılı aşkın bir süre birlikte mesai harcadık. Son derece uyumlu bir şekilde çalıştık. Devlet görevinin gereği kendisi artık bizlerle olamayacak, hizmetlerini çok daha iyi makamlarda sürdürecek. Diliyorum kendisini önümüzdeki yıllarda çok daha önemli mevkilerde görebiliriz. Artık kendisi Çiftlikköylü olmuştur. Buranın suyunu içen bir daha vazgeçemez. Sayın Öztürk’e bugüne kadar yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Dağ, Öztürk’e hizmetleri nedeniyle Çiftlikköy Belediyesi’nin bir şiltini verdi. Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan da Hasan Öztürk’le birlikte güzel bir hizmet dönemi sürdürdüklerini ifade ederek “Burada gösterdiği başarıyı İstanbul’da da göstereceğinden şüphemiz yok” dedi.