Yalova Kent Konseyi ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Yalova’nın sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşmek üzere bir araya geldi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantıda, gelecek dönemde Yalova Kent Konseyi’nin ilk olarak Deprem ve Kentsel Dönüşüm Planı ile ilgili çalışmalara öncelik vermesi ve kentin bu çerçevedeki temel beklentilerinin plana yansıması için bir dizi faaliyetin ortak çalışma gruplarıyla yapılmasına kararı aldı.

Kentlilik Bilinci, Kentin Üretim Potansiyelinin Geliştirilmesi, Kentsel Markaların Ön Plana Çıkarılması ve Tanıtımı, Sektörel İşbirliklerinin Güçlendirilmesi, Deprem, Kentsel Trafik, İstihdam, Eğitim ve Turizm gibi konuların ele alındığı toplantıda, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, ‘’İlimizin sorunlarının hep birlikte değerlendirmesini ve önemini ortak çalışma gruplarıyla birlikte yapacağız. Bununla ilgili Yalova Kent Konseyi ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası arasında bir protokolün hazırlanarak imza altına alınacak’ dedi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, ‘’Yürütme Kurulu’ndaki arkadaşlarla birlikte başta Deprem ve Kentsel Dönüşüm Planı olmak üzere, yetkili kurumlarla işbirliği içerisinde ’yı ilgilendiren önemli ve öncelikli konuları gündemimize alarak, kentimiz için en iyiye ulaşmak adına ortak aklı oluşturmaya çalışacağız” şeklinde görüşlerini belirtti.

Yalova hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ve gündemini içeren görüşmelerin ardından, toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret son buldu.