Katarlı yatırımcı Khaled Abouzenad tarafından hayata geçirilen, Bülent ve Coşkun Keskinkılıç’ın ortak olarak işlettiği Zeyna Döner, damak tadını lezzetlere dönüştürerek özel sosları ile Çiftlikköy ilçesinde marka olmayı başaran bir işletme konumuna geldi.

Döneri ile adeta dillere destan olan Zeyna Döner, bir aile işletmesi olmasının yanı sıra maksimum 10 dakikaya varan paket servis kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

  Çiftlikköy ilçesine hizmette sınır tanımayan işletme sahipleri, Çiftlikköy’de yemek konusunda yaşanan eksiklikleri de en iyi şekilde giderdiklerini belirtti.

7’den 70’e bütün damak tatlarına hitap eden işletmede Bülent Keskinkılıç’ın Rusça ve İngilizce dillerini bilmesi de yabancı uyruklu vatandaşlara bir hayli kolaylık sağlıyor.

Lezzeti ile ün salmayı başaran işletme, artık Çiftlikköy halkının ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Keskinkılıç, ”Soslarımız şaşkınlık uyandırıyor”

İşletme Sahiplerinden Bülent Keskinkılıç gazetemize yaptığı açıklamada, ”Yaklaşık yedi aydır Çiftlikköy halkına hizmet veriyoruz. Şu an sezonun ortasındayız ve gidişattan memnunuz. Vatandaşlarımızın Zeyna Döner’e bakış açısı çok muazzam. Lezzetimiz, kalitemiz, hızlı servisimiz ile birlikte vatandaşlar bizi benimsedi ve geri dönüşleri çok güzel oluyor.

İskenderimize ve tavuğumuza kullandığımız soslar misafirlerimiz tarafından şaşkınlık uyandırıyor.

Çiftlikköy halkı Yalova halkı ne kadar bizi benimsese de ülkemizde oluşan ekonomik sıkıntılar ister istemez bizleri de etkiliyor. Yine de vatandaşlarımızdan olumlu bir şekilde geri dönüş alıyoruz ve bu geri dönüşleri almaktan memnun oluyoruz” diye konuştu.

”Her kesimden vatandaşla güzel bir diyalog kurabiliyoruz”

Keskinkılıç, “Ürünlerimiz ekonomik olduğundan dolayı rahat bir şekilde her kesime hitap edebiliyoruz. İngilizce ve Rusça dillerini çok güzel bir şekilde telaffuz edebiliyorum ve bu sayede her kesimden vatandaşla güzel bir diyalog kurabiliyorum. Yabancı uyruklu vatandaşlara baktığımız zaman buraya geldiklerinde bizlerle güzel bir şekilde irtibat kurduklarından dolayı memnuniyet duyuyorlar. Müşterilerimiz içerisinde en alt tabaka da bulunuyor en üst tabakada yer alıyor. Biz kime hitap edebilirizi değilde buraya gelen misafirlerimize nasıl en güzel bir şekilde ağırlayabiliriz onu düşünürüz hep” ifadelerine yer verdi.

”Çok iddialıyız bizden hızlısı yok”

Keskinkılıç, “Dışarıya çok hızlı bir paket servisimiz bulunuyor. Aşırı derecede hızlı bir paket servisimiz bulunduğundan dolayı vatandaşlarımız gerçekten hayran kalıyor ve teşekkür ediyor. Dağıtım alanımız Çiftlikköy’ün en başından en sonuna kadar geçerli. İşletmemiz ne kadar yoğun olursa olsun Çiftlikköy’ün bir ucundan diğer ucuna maksimum 10 dakikada hizmet veriyoruz. Hatta bir tane müşterimiz markette iken bizi arıyor ve evine sipariş veriyor. Vatandaşımız marketten evine gelmeden dağıtım personelimiz kapıda onu bekliyordu ve vatandaşımız da çok şaşırmıştı, teşekkür etmişti. Bu kadar hızlı olmamızın sırrı Çiftlikköy’de trafiğin az olması, ustamızın hızlı davranması ve personelimizin seri bir şekilde hareket etmesidir. Ekip halinde çalıştığınız zaman gerçekten muazzam olaylar meydana geliyor. Çok iddialıyız bizden hızlısı yok.

Artık Yalova’dan bile sipariş almaya başladık. Rağbet arttıktan sonra hedefimiz Zeyna Döner’i Yalova’ya bir marka haline getirebilmek.

Özellikle buraya gelen vatandaşlarımız mekânın salaşlığından ve ahşap oluşundan etkilenerek Çiftlikköy’de en iyi mekân olduğumuzu belirtiyorlar” şeklinde konuştu.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran