Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, her yıl olduğu gibi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye etti.

İlçe protokolüyle dağıtıldı

Alfabeye ‘merhaba’ diyen minik öğrencilere hediye edilen kırtasiye malzemeleri ilçe protokolü tarafından dağıtıldı. Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyeleri Ali Saruhan, Bilal Ok ve Şaban Cineviz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Fırat Zorlu, Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ile AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemelerini dağıttılar.

Velilerle görüştü

Altınova Hürriyet Ortaokulu Bahçesinde gerçekleştirilen kırtasiye yardımı ve maske dağıtımı töreninde ilkokula bu yıl başlayan öğrencilerle bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, velilerle de sohbet etti. Okul bahçesinde yapılan törende ilçe protokolü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler.

Topçular Feribot İskelesi yeniden Tavşanlı’ya bağlandı Topçular Feribot İskelesi yeniden Tavşanlı’ya bağlandı