BAŞKAN KOÇAL: “3 TANESİ BÜYÜK OLMAK ÜZERE 11 TANE PARK YAPIYORUZ”

         Törende bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Yalova’da 3 tanesi büyük olmak kaydıyla 11 tane parkı hizmete sokma sürecine başladık. Geçen hafta Kazım Karabekir Mahallesi’nde benzer büyüklükte bir parkı devreye sokmuştuk. Bugün Dere Mahallesi’ndeki parkımızı hizmete sokacağız. İnşallah birkaç hafta sonra diğer parklarımız da halkımızın kullanımında olacak. Bu 3 büyük park ise İsmetpaşa Mahallesi’nde, Radar Caddesi’nde ve Çamlık diye bilinen bölgede meydan diyebileceğimiz içerikte ve çok daha büyüklükte yerler olacak. İnşallah Başbakanımızın katıldığı bir toplu açılış töreni düzenleyeceğiz, kendisi söz verdi ve ilimize gelecek. Bizler yapımı tamamlanan hizmetleri halkımızın mağduriyeti olmaması için sadece hizmete sokuyoruz” dedi.

PEHLİVAN: “BİRİLERİ BİR AĞAÇ İÇİN KIYAMETİ KOPARIRKEN BİZ YEŞİLLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

       Törende konuşma yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ülke gündemiyle ilgili de değerlendirmede bulundu.

      Pehlivan, “Birileri bir ağaç için kıyameti koparırken biz yeşillendirmeye çalışıyoruz. Her apartmanın önüne, her bölgeye ağaç dikmeye çalışıyoruz. Parklar açılacak, çocuklarımızın gidebileceği tiyatrolar olacak. Büyüklerimizin oturacağı kamelyalar olacak. Hizmet her yere yayılacak. Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

       Daha sonra Dere Mahallesi Muhtarı Faize Kahraman ve Yalova Vali Yardımcısı Ergun Güngör de yeni parkın hayırlı olmasını dileyerek Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür ettiler.

Kocaçayır Parkı’nı gezen protokol mensuplarının parktaki aletleri kullanmaları renkli görüntüler oluştururken, mahalle sakinleri de hizmetten dolayı teşekkür ettiler.